Cold Ransacking Prerequisite - Your Flexible Henry.

Måndag nu igen

Posted Sept. 13, 2016, 5:48 p.m. By henry Tags: Jobb

Konferens hela helgen
I helgen har jag varit på "konferens" på djurönäset med representater från lite olika företag exempelvis Smarter Marketing. Det var hur trevligt som helst! Vi hade konferenser under dagarna och sen på kvällarna kopplade vi bara av, badade i badtunna och bastade. Det var helt klart min typ av arbetsdagar kan man ju säga!

Back to work
Men nu är det måndag igen och back to work på riktigt. Klockan åtta var det frukostmöte för hela företaget, så det var bara att tvinga upp sig ur sägen och åka dit. Jag tycker verkligen om våra frukostmöten! Vi har dom varje måndag och hela företaget samlas, så går vi igenom vad vi ska göra under veckan och vad vi har för mål under de fem väntande arbetsdagarna. Sen vid lunch så gick jag och min chef ut och åt tillsammans och gick igenom lite vad mitt team ska åstadkomma under den kommande månaden och det känns bra faktiskt, målen känns att dom är inom räckhåll! Efter jobbet plockade jag upp ungarna på fritids och så åkte vi hem till mina föräldrar och åt middag. Det är så skönt att dom bor så nära oss! Då har man möjlighet att göra sånna spontana besök hos varandra vilket leder till att dom får vara en stor del av mina barns liv vilket jag tycker känns väldigt bra. Efter en god middag åkte vi hem igen och kollade på idol, vi följer inte så många serier men ungarna är totalt sålda på idol så det måste följas hemma hos oss, annars "går världen under" enligt dom. Nu har jag precis lyckats få båda två att somna, vilket är mission impossible oftast, men idag gick det relativt smärtfritt vilket var väldigt skönt! Så nu är det äntligen dags för den här mamman att få sin skönhetssömn innan jobbet imorgon.